Julkaistu 3 Loka, 2023

Smuuti Skin - Leijonan luola ohjelmasta tutut tuotteet ovat nyt saatavilla

Nyt myös Leijonan luola Suomi ohjelmasta tutut supersuositut ihonhoidon tuotteet löydät meiltä. Valitse itsellesi sopivat tuotteet valikoimasta joka tekee ihonhoidosta super helppoa! Smuuti Skin tuotteet ovat kaikki vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Meiltä vertailusta löydät seuraavat Smuuti Skin -tuotteet:


Watermelon Dev -tuotesarja

8-651babb6c2753-smuuti-skin-watermelon-jelly-cream-50-ml-11.jpg

Smuuti Skin Watermelon Jelly

Täydellinen voide niile jotka haluavat hyvin kosteutetun ja heleän ihon. Vesimeloniuutetta sisältävä voide, luo ihosta ihanan täyteläisen. Kevyen keelimäinen koostumus. Imeytyy nopeasti jättäen ihon pinnan heleäksi.


8-651babcd57e4f-smuuti-skin-watermelon-sorbet-balm-100-ml-11.jpg

Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm

Tämä puhdistusbalmi poistaa iholta turhan lian ja meikin (myös vedenkestävän). Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja vesimeloniuutetta, jotka ylläväpitävät ihon omaa optimaalista kosteustasapainoa.


Koostumus on tehty niin että se sulaa iholla pehmeäksi öljyksi, joka poistaa epäpuhtauksia. Loistava valinta yksivaiheiseen kasvojen puhdistukseen, ei enää turhia lisävaiheita!


8-651babf3596c2-smuuti-skin-watermelon-dew-serum-30-ml-11.jpg

Smuuti Skin Watermelon Dew Serum

Täydellinen seerumi joka kosteuttaa ihoa pinnan alta. Tämä seerumi sisältää hyarulonihappoa kolmessa eri molekyylikoossa, joka auttaa sinua kosteuttamaan ihoa syvältä. Tämä vesimeloniuuttetta, glyseriiniä ja rauhoittavaa rohtosammakonputkea sisältävä seerumi on täydellinen niille jotka haluavat helpon tavan rauhoittaa ihoa.


Tämä seerumi imeytyy nopeasti ja onkin suositeltavaa lisätä seerumia puhdistetuilla kasvoille kasvoveden lisäämisen jälkeen. Suositeltu käyttö 2x päivässä (Aamu & ilta).


8-651bac079bd33-smuuti-skin-watermelon-dew-toner-mist-100-ml-11.jpg

Smuuti Skin Watermelon Dew Toner Mist

Tämä suihkutettava kasvovesi luo välittömästi kosteutusta ihollesi. Sopii käytettäväksi puhdistuksen jälkeen tai päivän aikana. Sisältää rauhoittavaa rohtosammakonputken uutetta ja glyseriiniä. Sopii kaikille ihotyypeille!


Kiwi Clear -tuotesarja

8-651bac1d647d3-smuuti-skin-kiwi-clear-serum-30-ml-11.jpg

Smuuti Skin Kiwi Clear Serum

Seerumi joka antaa kaikki ihon kuorintaan tarvittavat hyödyt! Auttaa epäpuhtauksiin sisältämällä kiiviuutetta, hedelmähappokompleksia, sekä AHA, BHA ja PHA-happoja. Hallitsee tulehdusta sekä kuorii kuollutta ihosolukkoa. Kosteuttava vaikutus ja pehmittää ihoa. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 1-3 kertaa viikossa.


8-651bac3084919-smuuti-skin-kiwi-clear-cleanser-150-ml-11.jpg

Smuuti Skin Kiwi Clear Cleanser

Tämä erittäin hellävarainen puhdistusgeeli kuorii ihoaasi tehokkaasti. Kiiviuute sekä PHA ja BHA-happo auttavat sinua puhdistamaan ihohuokosia helposti. Tuotteen koostumus on geelimäinen ja tuote vaahtoutuu miedosti. Soveltuu erityisesti sekaiholle sekä öljyiselle iholle. Sisältää Salisyylihappoa 0,5%.


Levitä tuotetta kasvoille pyörivin liikkein (noin 30s). Muista huuhtoa iho levittämisen jälkeen.Admin

Kirjoitan artikkeleita jonka aiheena on kosmetiikka sekä meikkaus.