Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Primer
  • Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Primer thumbnail 1

Tuotemerkit > Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Primer

0 Arvostelua

58,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Primer ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiPohjustusvoiteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Yves Saint Laurentin Top Secrets Instant Moisture Glow -pohjustusvoide. Ihonhoitoa meikeistä pitäville. Innovatiinen ja kevyt kosteusvoide, joka häivyttää pienet kauneusvirheet ja valmistelee ihon ennen meikkausta. Käytä sellaisenaan tai pohjustusvoiteena meikkivoiteen alla. Ihosta tulee kauniin satiinimainen. Ihon sävy muuttuu Instant Moisture Glow'n ansiosta tasaisemmaksi ja iho saa uutta hehkua. Kevyt ja pehmeä voide levittyy helposti ja kosteuttaa ihoa hyaluronihapon avulla. Sellaisenaan käytettynä se saa ihon näyttämään täydelliseltä ja luonnollisen säteilevältä. Meikkivoiteen alla se varmistaa virheettömän ja pitkään kestävän meikin. Jos iho tuntuu kuivalta, voidetta voi levittää päivän aikana lisää. Myös meikki saa siitä lisää hehkua. Tästä voiteesta on saatavana myös erityisen kuivalle iholle tarkoitettu täyteläisempi versio, jonka nimi on Top Secrets éclat Hydratant Instantané Ultra Moisture. Top Secrets -sarjassa on puhdistustuotteita sekä silmien ja huulien ympärysiholle tarkoitettuja tuotteita.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita