Wella Color Fresh Create Tomorrow Clear (60ml)
  • Wella Color Fresh Create Tomorrow Clear (60ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Wella

Wella Color Fresh Create Tomorrow Clear (60ml)

0 Arvostelua

16,00 €(2,67 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Wella Color Fresh Create Tomorrow Clear (60ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

Hiusten hoitoHiusvärit ja tarvikkeetHiusväri

Kaupat

BeautycosBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Beautycos

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Wella Color Fresh Create on puolipysyvä hiusväri, joka on saatavana 12 eri värisenä ja 1 kirkkaana värinä. Color Fresh antaa uskomattoman kauniin kiillon, räätälöidyn värin ja haalistuu kauniisti ja hitaasti, hiustenpesun jälkeen. Käytä värejä vaaleissa, vaaleissa tai valkoisissa hiuksissa saadaksesi täyden tehon. Sovellus: Hiusväri levitetään suoraan puhtaisiin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja kammataan tasaisesti hiusten läpi. Värin tulee toimia 20 minuuttia. Jos haluat pastellivärin tai samean värin, anna värin vaikuttaa 5-10 minuuttia. Jos halutaan voimakas väri, värin tulee toimia enintään 30 minuuttia. Voimakkaan lopputuloksen saavuttamiseksi käytetään väriä yksinään, mutta sitä voidaan myös ohentaa Color Fresh Tomorrow Clear -tuotteella saadaksesi vähemmän intensiivisen lopputuloksen. Esimerkki värien ja Tomorrow Clearin sekoitussuhteista: 1:10 - 1:30 Huuhtele väri pois piirustusajan päätyttyä. Huuhtele hiuksia vedessä, kunnes ylimääräistä väriä ei enää ole. Vältä hiusten pesemistä shampoolla heti värikäsittelyn jälkeen. HUOMIO; Koska värit ovat vahvoja, on suositeltavaa käyttää käsineitä värikäsittelyn aikana, jotta vältytään värijäämien iholta.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Beautycos on Tanskalainen kauneustuotteiden verkkokauppa josta löydät hiustenhoidon ja ihonhoidontuotteita, sekä hajuvesiä että meikkejä. Beautycos lähettää kaikki ennen klo 16:00 saapuvat tilaukset vielä saman päivän aikana. GLS pakettitoimitus on ilmainen yli 139 euron tilauksiin.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita