VERSO Nourishing Cream 50ml
  • VERSO Nourishing Cream 50ml thumbnail 1
  • VERSO Nourishing Cream 50ml thumbnail 2

Tuotemerkit > Verso

VERSO Nourishing Cream 50ml

0 Arvostelua

72,00 €(14,40 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle VERSO Nourishing Cream 50ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKosteusvoiteet24 tunnin voiteet

Kaupat

LykoLookfantasticBangerheadCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Verso Nourishin Cream on tehokas, pehmentävä kasvovoide, joka antaa ihollesi runsaasi ravintoa ja kosteutta. Tulokset näkyvät heti käytön jälkeen ja pitkäkestoisessa käytössä voit nähdä huomattavia kestäviä tuloksia. Niasiiniamidi on antioksidantti, jota on kehossa luonnostaan ja joka tunnetaan ihon suojakerroksen tehokkaana vahvistajana. Niasiiniamidi vahvistaa ihon suojakerrosta vauhdittamalla solujen uusiutumista ja tehostamalla ihon omaa lipidientuotantoa, mikä vuorostaan auttaa ihoasi säilyttämään kosteuden ja ravinteet pidempään. Hydrolyseraatti hiivauute tehostaa ihon hyaluronihapontuotantoa ja nostaa ihon kosteustasoa pitkäkestoisesti. Vahva suojakerros auttaa ehkäisemään ryppyjä ja punoitusta. Ihostasi tulee kosteutettu sekä näkyvästi sileämpi, pehmpeämpi ja kimmoisampi. Tuote sopii erinomaisesti kuivalle iholle sekä kylmään ilmastoon.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita