Tweezerman Micro Mini Tweezer Set
  • Tweezerman Micro Mini Tweezer Set thumbnail 1
  • Tweezerman Micro Mini Tweezer Set thumbnail 2

Tuotemerkit > Tweezerman

Tweezerman Micro Mini Tweezer Set

0 Arvostelua

33,50 €

Vertaa hintoja tuotteelle Tweezerman Micro Mini Tweezer Set ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kaupat

BeautycosCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Beautycos

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Ammattimaiset työkalut kulmakarvojen korjaamiseen tien päällä. Viistot, pisteet ja tasaiset kärjet. Täydellisesti säädetyt ja käsin hiotut kärjet optimaaliseen karvanpoistoon. Mikrosetti sopii täydellisesti käsilaukkuun. Tämän setin mukana tulee käytännöllinen ja värikäs kotelo vaaleanpunaista nahkaa. Jotta karvat poistuisivat iholta helpommin, avautuisivat huokoset, on suositeltavaa käydä kuumassa suihkussa tai käyttää lämmintä pesulappua pinseteillä. Vedä hiukset ulos hiusten kasvusuuntaan saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen. Sulje huokoset karvanpoiston jälkeen käyttämällä kylmää vettä tai ihon tonic-voidetta. Sisältää: 1 x Mikrovinopinsetti 1 x mikrokärkipinsetit 1 x mikrolitteät pinsetit

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Beautycos on Tanskalainen kauneustuotteiden verkkokauppa josta löydät hiustenhoidon ja ihonhoidontuotteita, sekä hajuvesiä että meikkejä. Beautycos lähettää kaikki ennen klo 16:00 saapuvat tilaukset vielä saman päivän aikana. GLS pakettitoimitus on ilmainen yli 139 euron tilauksiin.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita