Tom Ford Soleil Blanc EdP (100ml)
  • Tom Ford Soleil Blanc EdP (100ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Tom Ford

Tom Ford Soleil Blanc EdP (100ml)

0 Arvostelua

338,00 €(338,00 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Tom Ford Soleil Blanc EdP (100ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

TuoksutUnisexEau de Parfum Unisex

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Yllättävä. Houkutteleva. Koukuttava. Tom Ford Private Blend Soleil Blanc on saanut innoituksensa eksoottisesta matkasta yksityissaarelle, missä kesä kestää koko vuoden ja päivät sulautuvat toisiinsa. Koukuttavan aurinkoinen ambra-kukkaistuoksu huokuu viettelevää eleganssia ja virkistävää paheellisuutta. Tom Fordin Private Blend -luomus säteilee nuhteettomasti loputonta auringon ja luksuksen metsästystä, joka on ominaista Tom Ford Soleil -tuoksulle. Tuoksuvivahteet: Bergamot, Cardamom Oil Orpur, Pistachio Accord, Ylang Ylang Comores Island, Benzoin Extract Orpur, Coco de Mer Accord

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita