Tata Harper Water-Lock Moisturizer Refill (50ml)
  • Tata Harper Water-Lock Moisturizer Refill (50ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Tata Harper

Tata Harper Water-Lock Moisturizer Refill (50ml)

0 Arvostelua

68,00€(13,60€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Tata Harper Water-Lock Moisturizer Refill (50ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKosteusvoiteet24 tunnin voiteet

Kaupat

StockmannBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Stockmann

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

19 tehokasta kasvitieteellistä ainesosaa. Kevyt, silikoniton kosteusvoide, joka tasoittaa ihoa appelsiinipeptidien, granaattiomenapallojen ja makrohyaluronihapon avulla. Tämä kevyt kosteusvoide on valmistettu vedenpitävällä tekniikalla, joka tarjoaa pitkäkestoisen kosteuttavan vaikutuksen. Appelsiinipeptidit ja granaattiomena auttavat muodostamaan hengityssuojan silikonittoman sileän lopputuloksen saavuttamiseksi. Appelsiinipeptidit vahvistavat ihon suojakerrosta ja lisäävät vedenkestävyyttä ja lukitsevat ihon kosteuden. Granaattiomena imee kosteutta ja tarjoaa pitkäkestoisen kosteuttavan vaikutuksen, joka lukittuu ihoon.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Stockmanin verkkokaupasta tilaat vaatteiden lisäksi helposti kosmetiikka ja meikkituotteita. Ilmaiset toimitukset yli 80 euron tilauksille

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita