Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel (200ml)
  • Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel (200ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > SYNCHROLINE

Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel (200ml)

0 Arvostelua

29,50 €(14,75 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel (200ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvojen puhdistusPuhdistusgeelit

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Lyko

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Rosacure/Synchrorose Gentle Cleansing Gel on geelipohjainen puhdistusaine 3-in-1-toiminnolla eli puhdistusgeeli, kasvovesi ja suoja samassa tuotteessa. Puhdistusgeeli puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ihon ympäristön epäpuhtauksista, likahiukkasista ja meikistä ilman ärsytystä. Rosacure Gentle Cleansing Gel on taikapähkinägeeliä sisältävä vesiliukoinen ja syväpuhdistava puhdistusgeeli, joka vaikuttaa viilentävästi ja rauhoittavasti. Rosacure Gentle Cleansing Gel -geeliä suositellaan sinulle, jolla on rasvaisempi, helposti punoittava ja herkkä iho.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita