Swiss Clinic Skin Roller
  • Swiss Clinic Skin Roller thumbnail 1

Tuotemerkit > Swiss Clinic

Swiss Clinic Skin Roller

0 Arvostelua

50,90 €

Vertaa hintoja tuotteelle Swiss Clinic Skin Roller ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoIhonhoitotarvikkeetFacial roller

Kaupat

NordicfeelLookfantasticLykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Lyko

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Maksimoi ihonhoitorutiinisi mikroneulauksella ja saat nopeasti näkyviä tuloksia tinkimättä ihon hyvinvoinnista. Stimuloi ihon uusiutumisprosessia, tekee ihosta sileämmän ja parantaa muiden tuotteiden imeytymistä. Vaihdettava neulapää (Face 0,5 mm) sopii kaikille ihotyypeille. Voit helposti vaihtaa neulan pään, kun koko 2 kuukauden hoito on päättynyt ja haluat aloittaa uuden hoitojakson.SOPII: KAIKKI IHOTYYPIT / MATTAPINTAINEN JA ELOTON IHO / ENNENAIKAISESTI IKÄÄNTYVÄ IHONeulat on valmistettu japanilaisesta kirurgisesta teräksestä, joka on seostettu sterlinghopealla.Kahva on valettu sinkistä, mikä takaa optimaalisen tasapainon.Vaihdettava neulan pää (Face 0,5 mm) sopii kaikille ihotyypeille. Voit yksinkertaisesti vaihtaa neulan pään, kun koko 2 kuukauden hoito on päättynyt ja haluat aloittaa uuden hoitojakson.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita