St. Tropez Gradual Tan Classic Lotion - Medium/Dark 200ml
 • St. Tropez Gradual Tan Classic Lotion - Medium/Dark 200ml thumbnail 1
 • St. Tropez Gradual Tan Classic Lotion - Medium/Dark 200ml thumbnail 2
 • St. Tropez Gradual Tan Classic Lotion - Medium/Dark 200ml thumbnail 3
 • St. Tropez Gradual Tan Classic Lotion - Medium/Dark 200ml thumbnail 4
 • St. Tropez Gradual Tan Classic Lotion - Medium/Dark 200ml thumbnail 5
 • St. Tropez Gradual Tan Classic Lotion - Medium/Dark 200ml thumbnail 6
 • St. Tropez Gradual Tan Classic Lotion - Medium/Dark 200ml thumbnail 7
 • St. Tropez Gradual Tan Classic Lotion - Medium/Dark 200ml thumbnail 8

Tuotemerkit > St. Tropez

St. Tropez Gradual Tan Classic Lotion - Medium/Dark 200ml

0 Arvostelua

19,90 €(9,95 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle St. Tropez Gradual Tan Classic Lotion - Medium/Dark 200ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

Vegaaninen

Kaupat

BangerheadCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

 • shopping_bagKaupat
 • infoTuotetiedot
 • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Kiinteyttävä itseruskettava voide EDISTYKSELLISTÄ IHONHOITOA, ANTAA ASTEITTAIN LUONNOLLISEN PÄIVETTYNEEN HEHKUN. Tehokas, kevyt voide, jossa on hyaluronihappoa, merilevää ja antioksidantteja sisältävää mustikansiemen- ja vadelmansiemenuutetta sekä luonnollista melaniinia tehosteena. Koostumus kosteuttaa, tasoittaa, kiinteyttää ja suojaa ihoa ja maksimoi luonnollisen päivettyneen hehkun.100 % vegaaninen.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

 • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut