SkinCeuticals Hydrating B5 Masque (75ml)
  • SkinCeuticals Hydrating B5 Masque (75ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Skinceuticals

SkinCeuticals Hydrating B5 Masque (75ml)

0 Arvostelua

73,75 €(9,83 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle SkinCeuticals Hydrating B5 Masque (75ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvonaamiotGeelinaamiot

Kaupat

BeautycosBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Beautycos

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Voimakkaasti kosteuttava viikoittainen geelinaamio auttaa täydentämään kosteustasoa. Tämä viikoittainen kosteutushoito, joka on vahvistettu ainutlaatuisella kompleksilla, joka sisältää ihon luonnollisen kosteustekijän (NMF) komponentteja, palauttaa vesitasapainon, joka on välttämätöntä ihon aineenvaihduntatoimintojen ylläpitämiseksi optimaalisella tasolla. Sisältää korkeita pitoisuuksia hyaluronihappoa ja B5-vitamiinia. Optimoi kosteuden imeytymisen kohdealueille. Jättää ihon joustavaksi ja sileäksi. Ihanteellinen kaikille ihotyypeille. Kuivalle, normaalille, rasvaiselle, sekaiholle, kuivuneelle, akne- ja ikääntyvälle iholle. Sovellus : Levitä ohut kerros koko kasvoille illalla puhdistuksen jälkeen. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja hiero sitten jäljellä oleva tuote varovasti kasvoille. Kosteuttavaa B5 Maskia voidaan käyttää myös muille kuiville alueille, kuten kaulalle, rinnalle, käsille, polville, kyynärpäille ja jaloille.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Beautycos on Tanskalainen kauneustuotteiden verkkokauppa josta löydät hiustenhoidon ja ihonhoidontuotteita, sekä hajuvesiä että meikkejä. Beautycos lähettää kaikki ennen klo 16:00 saapuvat tilaukset vielä saman päivän aikana. GLS pakettitoimitus on ilmainen yli 139 euron tilauksiin.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita