Sisley Phyto-Khol Star Mat 6 Matte Chestnut
  • Sisley Phyto-Khol Star Mat 6 Matte Chestnut thumbnail 1

Tuotemerkit > Sisley

Sisley Phyto-Khol Star Mat 6 Matte Chestnut

0 Arvostelua

57,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Sisley Phyto-Khol Star Mat 6 Matte Chestnut ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitSilmätRajauskynät & kajaalit

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Phyto-Khol Star on automaattinen, sisäänkierrettävä rajauskynä, jossa on integroitu teroitin. Täyteläinen, kiinteä kärki liukuu kauniisti varmistaen täydellisen tarkan rajauksen. 16 sävyn monipuoliset vaikutteet luovat katseeseen syvyyttä: - Sparkling-sävyt: ylellistä kimalletta sisältävät heleät sävyt. - Mystic-sävyt: hienostuneita vivahteita sisältävät lähes mustat sävyt. - Matte-sävyt: puhtaat, voimakkaat mattasävyt. Erittäin miellyttävä ja pehmeä koostumus sisältää ruusunmarjaöljyä, luonnollista bisabololia ja E-vitamiiniasetaattia ja hellii silmäluomien herkkää ihoa. Kestää kaikkia olosuhteita: sadetta, kosteutta, kuumuutta, kyyneliä, rasitusta, hikoilua ja talin eritystä. Erittäin pitkäkestoinen.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita