Sisley Mascara So Stretch 1 Deep Black
  • Sisley Mascara So Stretch 1 Deep Black thumbnail 1

Tuotemerkit > Sisley

Sisley Mascara So Stretch 1 Deep Black

0 Arvostelua

58,50€

Vertaa hintoja tuotteelle Sisley Mascara So Stretch 1 Deep Black ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitSilmätRipsivärit

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

So Stretch pidentää, vahvistaa ja määrittelee ripset tyvestä latvaan. Silmät näyttävät isommilta ja ripset ovat hyvin erillään. Kartiomainen harja kattaa kaikki ripset, jopa pienimmät, panoraamavaikutelman saavuttamiseksi. Toleranssitestattu silmälääkärin valvonnassa. Sopii ihmisille, joilla on herkät silmät tai jotka käyttävät piilolinssejä. Innovatiivinen koostumus ripsien hoitoon parantaa: ripsien kauneutta (Damascene-ruusu-uute ja risiiniöljy) suojaavat ja pehmeämmät ripset ripsien pituus ja elinvoimaisuus (vitamiinipeptidi ja arginiini); pidemmät, vahvemmat ja paksummat ripset ripsien suojaus (aktiivisena aineena synteettinen keramidi) kestävämpien ripsien saamiseksi.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita