Shu Uemura Shiki Worker Blow Dry Serum (150ml)
  • Shu Uemura Shiki Worker Blow Dry Serum (150ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Shu Uemura

Shu Uemura Shiki Worker Blow Dry Serum (150ml)

0 Arvostelua

35,80 €(23,87 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Shu Uemura Shiki Worker Blow Dry Serum (150ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoHiusnaamiot ja hoitotuotteetLeave-in-tuotteet hiuksille

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Japanilaisesta minimalismista inspiroitunut Shiki worker - shiki tarkoittaa japaniksi neljää vuodenaikaa - on ilmankuivaava/kuivaava pohjustusaine, jossa on seitsemän välitöntä etua ja joka valmistelee hiukset ennen muotoilua. Se kosteuttaa, irrottaa, pehmentää, kesyttää pörröisyyttä, lisää kiiltoa, kiiltoa ja silkkisen sileän lopputuloksen kaikille hiustyypeille. Kun sitä suihkutetaan ennen föönausta, se kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä sileät. Suihkutettaessa ilmakuiviin hiuksiin koostumus antaa hiuksille luonnollisen rakenteen. Se sopii sileisiin kampauksiin sekä ilmakuivattuun että föönikuivattuun lookkiin.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita