Shiseido Vital Perfection Uplifting & firming Express Eye Mask (5g)
  • Shiseido Vital Perfection Uplifting & firming Express Eye Mask (5g) thumbnail 1

Tuotemerkit > Shiseido

Shiseido Vital Perfection Uplifting & firming Express Eye Mask (5g)

0 Arvostelua

73,90 €(147,80 €/10 g)

Vertaa hintoja tuotteelle Shiseido Vital Perfection Uplifting & firming Express Eye Mask (5g) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 3 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoSilmätSilmänympärysnaamiot

Kaupat

NordicfeelElevenBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Nordicfeel

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Vital Perfection Uplifiting and Firming Eye Mask on all-in-one silmänaamio, joka kirkastaa silmänympärysaluetta, kuten tummia silmänalusia, tarjoaa 24 tunnin syväkosteutuksen ja palauttaa menetetyn kiinteyden ja elastisuuden. Vital Perfection Uplifiting and Firming Eye Mask kuuluu Shiseidon ikääntymistä estävään sarjaan Vital Perfection, ihonhoitosarjaan, joka sisältää ennakoivia, uudistavia ihonhoitotuotteita, jotka perustuvat Shiseidon KURENAI-TruLift Complexiin ja ReNeura Technology ++:aan. Nämä vahvistavat ihon luonnollista suojaa ja joustavuutta tehokkaan ja pitkäkestoisen kohottavan tuloksen saavuttamiseksi. Vital Perfection Uplifiting and Firming Eye Eye Mask sopii kaikille ihotyypeille ja sitä suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita