Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation 510 Suede
  • Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation 510 Suede thumbnail 1

Tuotemerkit > Shiseido

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation 510 Suede

0 Arvostelua

59,50 €

Vertaa hintoja tuotteelle Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation 510 Suede ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiMeikkivoiteet

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Synchro Skin Radiant Lifting Foundation on uraauurtava meikkivoide, joka synkronoituu luonnollisesti ihosi kanssa ja antaa sille ainutlaatuisen hehkun, joka näkyy kaikentyyppisissä valoissa. Luotu inspiraation pohjalta Ukkirista - japanilaisesta ihanteesta, jossa säteilevä ja kosteutettu iho on keskeisellä sijalla - Shiseido on kehittänyt uuden koostumuksen, joka peittää, antaa silottavan vaikutuksen ja samalla kosteuttaa meikkivoidetta. Painottoman koostumuksen ansiosta se on helppo levittää ja pysyy paikallaan jopa 12 tuntia, kun taas sen kosteuttavat ominaisuudet hyödyttävät ihoasi koko 24 tunnin ajan. Synchro Skin Radiant Lifting Foundation sisältää SPF 30:n, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut