SHISEIDO SS Self Refreshing Tint Deep Tsubaki 515
  • SHISEIDO SS Self Refreshing Tint Deep Tsubaki 515 thumbnail 1

Tuotemerkit > Shiseido

SHISEIDO SS Self Refreshing Tint Deep Tsubaki 515

0 Arvostelua

39,90€

Vertaa hintoja tuotteelle SHISEIDO SS Self Refreshing Tint Deep Tsubaki 515 ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiTinted moisturizer

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

SYNCHRO SKIN SELF REFRESHING TINT, painoton kosteuttava, värillinen kasvovoide, joka yhdistyy ihoosi. Meikin ja ihonhoidon hybridi. Tarjoaa kevyen peittävyyden, tasoittaa ihon rakennetta ja antaa raikkaan, luonnollisen, meikittömän lopputuloksen, joka kestää koko päivän. Kosteuttaa 24 tuntia ja sisältää ActiveForce™-teknologiaa, jonka ansiosta sävy kestää lämpöä, kosteutta, kiiltoa ja liikettä. SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING TINTin koostumus sisältää 70 % ihonhoitoa sisältäviä ainesosia, jotka antavat ihollesi parasta molemmista maailmoista, ihonhoitoa ja meikkiä yhdessä. Voittaja kategoriassa ""Vuoden kasvopohja yli 300 kruunua"" Swedish Beauty Awards 2022 -kilpailussa. - Kosteuttava, värillinen päivävoide, jossa on meikki ja ihonhoito yhdessä. - Tarjoaa kevyen peittävyyden, tasaisen ihon sävyn ja luonnollisen lopputuloksen. - Vedenkestävä - Hajusteeton - Sopii kaikille ihotyypeille - SPF 3

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita