Schwarzkopf Professional Igora Vibrance 9-00
  • Schwarzkopf Professional Igora Vibrance 9-00 thumbnail 1

Tuotemerkit > Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional Igora Vibrance 9-00

0 Arvostelua

25,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Schwarzkopf Professional Igora Vibrance 9-00 ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoHiusväritHiusvärit & sävytteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Intensiivisesti sävyttävä kevytväri, jonka koostumus tasapainottaa ja ylläpitää hiusten kosteustasapainoa värjätessäsi, sekä suojaa hiuksiasi. Ammoniakiton ja alkoholiton 'liquid to gel'-koostumus on upean pehmeä, kevyt sekoittaa, levittää ja huuhdella. Kehittäjä on ostettava erikseen. Koostumusta on täydennetty B3- ja B5-vitamiineilla, jotka suojaavat ja tasoittavat hiusten pintaa sekä antaa kiiltävän ja elinvoimaisen värin. Käyttötarkoitukset: Loistavat ja ilmeikkäät muotisävyt. Intensiiviset luonnonsävyt. Harmaiden hiusten peitto jopa 70 % Natur Extra -sävyillä (-00), ja jopa 50 % luonnollisilla ja muotisävyillä. Pastellisävyt ja lisäkiiltoa vaaleisiin ja raidoitettuihin hiuksiin.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita