Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance Anti-Pollution Water Tocopherol (150ml)
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance Anti-Pollution Water Tocopherol (150ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance Anti-Pollution Water Tocopherol (150ml)

0 Arvostelua

9,30 €(6,20 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance Anti-Pollution Water Tocopherol (150ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoHoitoaineetLeave-in-hoitoaineet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Clean Balance syvä saastumista ehkäisevä vesi. - Suojaa saasteilta, ei tarvitse huuhdella pois ja sopii kaikille hiustyypeille. - Erittäin kevyt nestemäinen koostumus, joka sisältää erityisesti tokoferolia vapaita radikaaleja vastaan ja luo hiusten pinnalle ohuen kerroksen, joka suojaa hiuksia saastumiselta ja antaa lisälämpösuojan. Käytä ennen föönausta tai muotoilun jälkeen. - Jopa 24 tuntia raikkaan tuntuiset hiukset. - Suihkuta tasaisesti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Jätä sisään. Kehittynyt teknologia ja vegaaninen hoitokompleksi vegaanisella keratiinivaihtoehdolla + tokoferolilla. Tokoferoli poistaa tuotejäämiä päänahasta ja pituuksista ja auttaa suojaamaan saasteilta. Ei sisällä sulfaatteja, parabeeneja, mineraaliöljyä, ftalaatteja, mikromuoveja eikä keinotekoisia väriaineita. Pullo on valmistettu kierrätysmateriaalista pumppua lukuun ottamatta. Pakkaus on kierrätettävissä

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut