RMS Beauty Master Radiance Base Deep In Radiance
  • RMS Beauty Master Radiance Base Deep In Radiance thumbnail 1

Tuotemerkit > RMS Beauty

RMS Beauty Master Radiance Base Deep In Radiance

0 Arvostelua

32,90€

Vertaa hintoja tuotteelle RMS Beauty Master Radiance Base Deep In Radiance ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 3 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPoskipäätKorostustuotteet

Kaupat

NaturelleLykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Loista haluamallasi tavalla! Master Radiance Base on RMS Beautyn tähän mennessä monipuolisin tuote. Tämä voidepohjainen korostusvoide toimii suodattimena iholle valoa heijastavilla ominaisuuksillaan, jotka saavat ihosi näyttämään sileämmältä antaen samalla fantastisen terveen hehkun. Ekologinen jojoba, niittykrassi ja chia-siemenöljy pehmentävät ja parantavat ihon rakennetta, kun taas valoa heijastavat helmet auttavat "poistamaan" epätasaisuudet ja antamaan pehmeän, lämpimän hehkun. Master Radiance Basea voidaan käyttää sellaisenaan pohjana, pohjustusvoiteena, meikkivoiteen kanssa sekoitettuna tai korostusvoiteena. Sävyt: rich in radiance: antaa ruusukullanhohtoisen hehkun vaaleille ja keskivaaleille ihosävyille. Sopii "un" cover-up -sävyihin 00-55. deep in radiance: antaa kastanjanruskean hehkun tummemmille ihosävyille. Sopii "un" cover-up -sävyihin 66-122. Pääainesosat: Jojobaöljy: runsaasti antioksidantteja, imeytyy nopeasti ihoon ja tasapainottaa ja pehmentää. Niittykrassiöljy: runsaasti antioksidantteja. Pehmentää ihoa ja antaa sille samettisen tunteen, mikä tarkoittaa, että se luo täydellisen pohjan meikin levittämiseen. Chia-siemenöljy: runsaasti omega-3:a. Erittäin ravitseva ja pehmittävä öljy, joka vahvistaa ihoa ja tekee siitä joustavamman ja pehmeämmän. Rose-Marien parhaat vinkit! Tämä tuote on maaginen, sillä se parantaa ihon ulkonäköä ja lisää hehkua ilman, että se näyttää öljyiseltä. Se on fantastinen "poistamaan" epätasaisuudet ja antaa myös vaalean auringonsuuteleman värin vaaleammille ihosävyille. Sekä "rich" että "deep" in radiance toimivat erinomaisesti highlighterina, luomivärinä ja ihon sävystä riippuen jopa kevyenä bronzerina.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Naturelle on Suomalainen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut nettikauppa. Naturelle tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 69 euron tilauksille.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita