RMS Beauty Back2Brow Powder Dark
  • RMS Beauty Back2Brow Powder Dark thumbnail 1

Tuotemerkit > RMS Beauty

RMS Beauty Back2Brow Powder Dark

0 Arvostelua

27,00€

Vertaa hintoja tuotteelle RMS Beauty Back2Brow Powder Dark ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitKulmakarvatKulmakarvapuuterit

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Helppokäyttöinen ja pitkäkestoinen kulmakarvapuuteri, joka muotoilee ja määrittelee kulmakarvojasi, antaen niille samalla kevyen kiillon. Tämä hienoksi jauhettu kulmakarvapuuteri kiinnittyy helposti ja tekee siitä helpon muotoilla ja korostaa kulmakarvojasi. Perustuu puhtaisiin, luonnollisiin ainesosiin, kuten kaakaovoi, joka pehmentää, ja luonnollisiin mineraalipigmentteihin, jotka antavat kevyen kiillon. Tämä puuteri luo kulmakarvoillesi pehmeän, luonnollisen ilmeen, jotta voit helposti antaa kauniin kehystyksen kasvoillesi. Sävyt: light: pehmeä, harmaanruskean beige sävy, joka sopii vaaleille/vaaleanruskeille hiuksille medium: hillitty, puolilämpimän ruskea väri, joka sopii ruskeille/kastanjanruskeille hiuksille dark: syvä espresso, joka sopii tummanruskeille/mustille hiuksille Pääainesosat: Eettisesti valmistettu mica: luonnollinen mineraali, joka on hienoksi jauhettu valoa heijastavan jauheen saamiseksi, jonka lopputulos on hieman kiiltävä. Ekologinen kaakaovoi: runsaasti antioksidantteja ja rasvahappoja. Pehmentää sekä ihoa että kulmakarvoja.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita