Rapunzel of Sweden Easy Braid Original M7.3/10.8 Cendre Ash Blonde Mix 55cm
  • Rapunzel of Sweden Easy Braid Original M7.3/10.8 Cendre Ash Blonde Mix 55cm thumbnail 1

Tuotemerkit > Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden Easy Braid Original M7.3/10.8 Cendre Ash Blonde Mix 55cm

0 Arvostelua

59,90€

Vertaa hintoja tuotteelle Rapunzel of Sweden Easy Braid Original M7.3/10.8 Cendre Ash Blonde Mix 55cm ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoHiustenpidennykset & hiuslisäkkeetHiustenpidennykset

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Easy Braid helpottaa tuuheiden, tyylikkäiden ja pitkien lettien tekemistä. Käyttö: Kiinnitä hiuksesi poninhännälle. Kiinnitä Rapunzel Easy Braid poninhännän ympärille. Letitä kolme osiota haluamallasi tavalla. Valmis! Easy Braid taikoo letin silmänräpäyksessä. Muotoiluvinkki: Tee tavallinen letti arkeen tai juhlaan. Koristele kaunis tanssiais- tai hääkampaus kukilla, helmillä tai hiussoljilla. Kiinnitä ranskanlettiin luodaksesi näyttävän kampauksen. Soveltuu erinomaisesti lyhyiden hiusten letittämiseen. Tee romanttinen kalanruotoletti. Easy Braid on monikäyttöinen tuote, joka vie kampauksesi seuraavalle tasolle! Pakkauksessa: 55 cm aitoa hiusta (75 grammaa), kuminauha nailonia ja kolme irrotettavaa hiusosiota. Polyesterikiinnike, jossa painonappi.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita