PÜR 4-in-1 Pressed Mineral Makeup Foundation Light Tan / TG3
  • PÜR 4-in-1 Pressed Mineral Makeup Foundation Light Tan / TG3 thumbnail 1

Tuotemerkit > PÜR

PÜR 4-in-1 Pressed Mineral Makeup Foundation Light Tan / TG3

0 Arvostelua

27,30 €

Vertaa hintoja tuotteelle PÜR 4-in-1 Pressed Mineral Makeup Foundation Light Tan / TG3 ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiMeikkivoiteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tämä on paljon enemmän kuin pelkkä perusta. Yhdessä tuotteessa on meikkivoide, puuteri, peitevoide ja aurinkosuoja (SPF 15), joilla on ihonhoito-ominaisuuksia. Läpinäkymätön tuote, joka peittää, torjuu ja ehkäisee iho-ongelmia. Se sisältää myös uusia ihonhoitoaineita (kuten Ceretin Complex), jotka perustuvat kliinisiin tuloksiin. Retinoli (A-vitamiini) - Vähentää ryppyjä ja juonteita sekä vähentää ihottumaa. Yksi tehokkaimmista anti-aging ihonhoitotuotteista löytyvät ainesosat. Keramidit - Ainutlaatuiset lipidit, jotka rakentavat ja suojaavat ihoa. Keramidit toimivat luonnollisena suojamuurina. Korjaa kuivaa ja herkkää ihoa. Sheavoi - Tekee ihosta pehmeän tuntematta sitä rasvaiselta. E-vitamiini - Tehokas antioksidantti, joka korjaa ihoa. Peptidit - Luonnolliset aminohapot, jotka aktivoivat ihon kollageenin tuotantoa. L-askorbiinihappo (C-vitamiini) - Tehokas antioksidantti, joka myös stimuloi ihon kollageenin tuotantoa. Magnolia - Vähentää ärsytystä sen tulehdusta ehkäisevän vaikutuksen ansiosta. Kiraalisesti korjattu maitohappo - Luo tasaisemman ihon sävyn. Hyaluronihappo - Erittäin kosteuttava. Sitoo ihon tarvitsemia vesimolekyylejä. Waltheria Extract - Vähentää pigmentaatiota ja luo tasaisemman ihon sävyn. Kenelle? Sopii kaikille ihotyypeille. Kevyesti tai kokonaan peittävä meikkivoide

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita