Prada La Femme Prada EdP (35ml)
  • Prada La Femme Prada EdP (35ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Prada

Prada La Femme Prada EdP (35ml)

0 Arvostelua

92,00 €(26,29 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Prada La Femme Prada EdP (35ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

TuoksutNaisten tuoksutEau de Parfum naisille

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

La Femme Prada Eau de Parfum on hienostunut, vihreä kukkaistuoksu, jossa yhdistyy yllätyksellinen frangipaninkukan tuoksu sekä herkkä ylang-ylang ja aistikas vanilja. La Femme Prada -tuoksussa yhdistyvät klassiset ja yllätykselliset ainesosat, jotka kuvastavat naisellisen identiteetin kaksijakoisuutta. Pullon ulkopinta kuvastaa ikonista valkoista Prada Saffiano -väriä. Alkuperäinen Prada-logo korostuu kullanvärisenä pullon etupuolella. Sisäinen peili heijastaa La Femme Pradan moniulotteista luonnetta.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita