Parfums De Marly Delina Hair Mist (75ml)
  • Parfums De Marly Delina Hair Mist (75ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Parfums de Marly

Parfums De Marly Delina Hair Mist (75ml)

0 Arvostelua

57,50€(7,67€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Parfums De Marly Delina Hair Mist (75ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoMuotoilutuotteetHiustuoksut

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Delina Hair Mist on ihastuttava hiussumu naisille, joka antaa vastustamattoman vaikutuksen. Valitettavasti hajuveden suihkuttaminen hiuksiin voi johtaa hiusten kuivumiseen ja hiusrakenteen vaurioitumiseen, minkä vuoksi tämä erityisesti hiuksiin suihkutettava sumu on täydellinen tuote, jolla voit antaa hiuksillesi ihanan tuoksun vahingoittamatta niitä. Päänuoksussa litsiä, bergamottia, muskottipähkinää ja raparperia. Sydäntuoksussa petalia, vanilja, myski, turkkilainen ruusu ja pioni. Pohjatuoksussa Haitin vetiveriä, suitsuketta, kashmiria ja setriä. * Ihana hiussumu, joka jättää hiukset tuoksuviksi vahingoittamatta niitä. * Muiden muassa litsien, raparperin, vaniljan, turkkilaisen ruusun, suitsukkeen ja kashmirin tuoksuja

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita