Omorovicza Thermal Cleansing Balm 15ml
  • Omorovicza Thermal Cleansing Balm 15ml thumbnail 1
  • Omorovicza Thermal Cleansing Balm 15ml thumbnail 2
  • Omorovicza Thermal Cleansing Balm 15ml thumbnail 3

Tuotemerkit > Omorovicza

Omorovicza Thermal Cleansing Balm 15ml

0 Arvostelua

24,80 €(16,53 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Omorovicza Thermal Cleansing Balm 15ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 3 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvojen puhdistusPuhdistusvoiteet

Kaupat

NotinoBangerheadCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Cult Beauty

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Omorovicza Thermal Cleansing Balm on noussut suureen suosioon sen tehopuhdistavien ominaisuuksien ansiosta. Tehokas, mutta hellävarainen koostumus poistaa meikin (myös vedenkestävän ripsivärin) ja epäpuhtaudet iholta, mutta sisältää myös hoitavia ominaisuuksia, joiden ansiosta iho ei tunnu käytön jälkeen kuivalta tai kiristävältä. Ihostasi tulee pehmeä ja sileä tuotteen sisältämien luonnollisten ja kosteuttavien ainesosien ansiosta. Musta balsami sisältää unkarilaista mutaa, joka poistaa toksiineja ihosta irrottaen epäpuhtaudet ihohuokosista samalla, kun manteliöljy kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Puhdistava balsami sisältää myös korkean pitoisuuden mineraaleja, kuten kalsiumia, sinkkiä, kuparia ja magnesiumia. Yhdessä nämä mineraalit edesauttavat ihon kollageenintuotantoa, vahvistavat ihon suojakerrosta ja kamppailevat vapaita radikaaleja vastaan. Tuote sisältää Omoroviczan uniikin Pannon Complex -kompleksin, joka auttaa ihoa ottamaan vastaan ravitsevia ainesosia. Sopii kaikille ihotyypeille.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Notino on yksi Euroopan suurimmista hajuvesi ja kosmetiikkakauppa. Valikoimasta löytyy jopa yli 80 000 eri tuotetta ja lukemattomia huippubrändejä. Notino tarjoaa osalle tuotteista ilmaiset toimitukset Suomeen. Nämä tuotteet ovat merkitty erikseen "ilmainen toimitus" tägillä.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita