Omorovicza Silver Skin Saviour 50ml
  • Omorovicza Silver Skin Saviour 50ml thumbnail 1
  • Omorovicza Silver Skin Saviour 50ml thumbnail 2
  • Omorovicza Silver Skin Saviour 50ml thumbnail 3
  • Omorovicza Silver Skin Saviour 50ml thumbnail 4
  • Omorovicza Silver Skin Saviour 50ml thumbnail 5

Tuotemerkit > Omorovicza

Omorovicza Silver Skin Saviour 50ml

0 Arvostelua

83,60€(16,72€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Omorovicza Silver Skin Saviour 50ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvonaamiotVoidenaamiot

Kaupat

BangerheadCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Cult Beauty

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Täydellinen hoito ongelmaiholle, tämä naamio käyttää hyödykseen kolloidihopeaa ja niasiiniamidia. Kolloidihopea on jo pitkään tunnettu sen antibakteerisista ja parantavista vaikutuksista. Yhdessä niasiiniamidin kanssa nämä ainesosat luovat tehokkaan ratkaisun finnien ja mustapäiden hoitoon ja ehkäisyyn. Salisyyli- ja glykoolihapot auttavat puhdistamaan ihohuokosia ja luomaan pehmeämmän ja terveemmän ihon.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita