Omorovicza Refining Facial Polisher 100ml
  • Omorovicza Refining Facial Polisher 100ml thumbnail 1
  • Omorovicza Refining Facial Polisher 100ml thumbnail 2
  • Omorovicza Refining Facial Polisher 100ml thumbnail 3
  • Omorovicza Refining Facial Polisher 100ml thumbnail 4

Tuotemerkit > Omorovicza

Omorovicza Refining Facial Polisher 100ml

0 Arvostelua

70,00 €(70,00 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Omorovicza Refining Facial Polisher 100ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvojen kuorintaKemiallinen kuorinta

Kaupat

BangerheadCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Cult Beauty

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tee ihostasi pehmeä ja hehkuva Omorovicza Refining Facial Polisherin avulla. Tämä tuote sisältää kalsiumia ja magnesiumia, ja kuorii pois kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet puhdistaen ihohuokosia tehokkaasti. Hydro Mineral Transference sisältää mineraaleja, jotka imeytyvät syvälle ihoon ja mikroleviä, jotka antavat iholle kauniin hehkun ja nuorekkaamman ilmeen. Tuotteen uniikki koostumus sisältää eksoottisia hedelmäuutteita, jotka antavat iholle täyteläisyyttä ja vahvistavat sen suojakerrosta. Nauti sileästä ja virkistyneestä ihosta.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut