Odacité Ba+S Eye Contour Booster Baobab + Sarsaparilla (Roller)
  • Odacité Ba+S Eye Contour Booster Baobab + Sarsaparilla (Roller) thumbnail 1

Tuotemerkit > Odacité

Odacité Ba+S Eye Contour Booster Baobab + Sarsaparilla (Roller)

0 Arvostelua

38,90€

Vertaa hintoja tuotteelle Odacité Ba+S Eye Contour Booster Baobab + Sarsaparilla (Roller) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvoseerumit & öljytKasvoseerumit

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Runsaasti A-, E- ja F-vitamiineja sekä kasvisteroleja sisältävä upea Baobab-öljy tehoaa kaikkiin näkyviin ikääntymisen merkkeihin herkällä silmänympärysiholla ja auttaa vähentämään ryppyjen ulkonäköä. Sarsaparilla-, palmarosa-, neroli- ja laventeliöljyt tekevät ihosta pehmeämmän tuntuisen ja auttavat vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia. Käytä vain yhtä pisaraa ja levitä sitä varovasti rengassormella silmäkuopan luuhun. Kuten kaikkia silmänympärysvoitejakaan, sitä ei saa levittää suoraan silmäluomille tai suoraan alempien ripsien alle. Voit jopa levittää sitä meikin päälle elvyttämään sitä tai sekoittaa sitä pieneen mineraalipuuteriin luodaksesi peitevoiteen, joka toimii erinomaisesti eikä koskaan jää kakkuiseksi

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita