NYX Professional Makeup Thick it. Stick it! Brow Mascara Espresso
  • NYX Professional Makeup Thick it. Stick it! Brow Mascara Espresso thumbnail 1

Tuotemerkit > NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup Thick it. Stick it! Brow Mascara Espresso

0 Arvostelua

12,80 €

Vertaa hintoja tuotteelle NYX Professional Makeup Thick it. Stick it! Brow Mascara Espresso ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitKulmakarvatKulmakarvojen värjäysVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Ota kulmasi täysin haltuun NYX Professional Makeupin ensimmäisellä vegaanisen koostumuksen* omaavalla ripsivärillä. Paksu se. Stick It! Rikastettu rakennettavilla ja värillisillä kasvipohjaisilla kuiduilla, jotka kestävät jopa 16 tuntia, kesyttävät ja muotoilevat kulmasi välittömästi ilman, että ne tahraantuvat levityksen yhteydessä. Tarjoaa tarkan levityksen, luonnollisen lopputuloksen ja paksummat kulmakarvat. Päivitä kulmasi - intensiivisestä, intensiivisemmästä erittäin intensiiviseen! NYX Professional Makeupilta - kulmakarvojen mestari. *Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut