NYX Professional Makeup Honey Dew Me Up
  • NYX Professional Makeup Honey Dew Me Up thumbnail 1

Tuotemerkit > NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup Honey Dew Me Up

0 Arvostelua

17,60 €

Vertaa hintoja tuotteelle NYX Professional Makeup Honey Dew Me Up ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiPohjustusvoiteetVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Geelimäinen pohjustustuote tasoittaa epätasaista ihon sävyä ja punoitusta. NYX Professional Makeup Honey Dew Me Up -pohjustustuotteen vegaaninen koostumus sisältää hunajameloniuutetta. Vegaaninen pohjustustuote luo iholle kauniin meikkipohjan kasteenraikkaalla viimeistelyllä ja pidentää meikin kestoa. Koostumus imeyty nopeasti ihoon eikä jätä rasvaista tunnetta. Koostumus sisältää valoa heijastavat kultahiukkasia, jotka auttavat ihoasi näyttämään sädehtivältä. Luo täydellinen pohja meikkivoiteelle tai käytä sitä yksinään antamaan säteilevän lopputuloksen. Koostumus sisältää hunajaa, kultahiukkasia ja kollageenia tekemään ihosta sädehtivän ja pehmeän. Vegaaninen koostumus* *Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai niiden sivutuotteita.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita