NYX Professional Makeup Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil Chocolate
  • NYX Professional Makeup Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil Chocolate thumbnail 1

Tuotemerkit > NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil Chocolate

0 Arvostelua

10,50 €

Vertaa hintoja tuotteelle NYX Professional Makeup Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil Chocolate ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitKulmakarvatKulmakynät

Kaupat

NordicfeelBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Uudessa kaksipäisessä Fill &Fluff Eyebrow Pomade Pencil -kulmakynässä on mekaaninen tipanmuotoinen pää, joka sisältää pehmeää vahamaista kulmaväriä. Toinen pää on suunniteltu pieneksi harjaksi, joka auttaa kulmiesi muotoilussa. Saatavana kahdeksan pehmeän vahamaista mattaväriä, pigmenttirikkaan ja huolettoman "Boy brow" -tyylin luomiseen tai hallittuun tuuhentamiseen. Tämä kulmakarvojen tyyli-duo on juuri se tuote, jonka meikkirutiiniisi tarvitset, jotta saat tyylisi nostettua seuraavalle tasolle. Kulmakynän toisessa päässä on pehmeän vahamainen kulmaväri ja toisessa melanmuotoinen miniharja, sileän tai tuuheamman ilmeen saavuttamiseksi. Tarvitset vain tämän tuotteen luodaksesi haluamasi"boy-brow"-tyylin. Pikkuruisin harja, jonka olemme koskaan nähneet, sopii erinomaisesti kulmakarvojen täydelliseen tasoittamiseen ja tuuhentamiseen.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita