NYX Professional Makeup Butter Lip Gloss Spiked Toffee
  • NYX Professional Makeup Butter Lip Gloss Spiked Toffee thumbnail 1

Tuotemerkit > NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup Butter Lip Gloss Spiked Toffee

0 Arvostelua

6,90 €

Vertaa hintoja tuotteelle NYX Professional Makeup Butter Lip Gloss Spiked Toffee ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitHuuletHuulikiillot

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Esittelemme 8 uutta jäsentä myydyimpään huulikiiltoperheeseemme: NYX Professional Makeup Butter Gloss Brown Sugar -huulikiillot ovat täällä! Uskomaton huulikiiltomme 8 uudessa ruskeassa sävyssä. 8 uutta, täyteläistä, tummaa ja kermaisen pehmeää sävyä, samalla ikonisella herkullisella tuoksulla, jotka ihanan Butter Gloss -huulikiillon fanimme tuntevat ja rakastavat. Nudet sävyt on erityisesti suunniteltu tummemmille ihon sävyille lämpimistä, vaalean persikkaisista sävyistä täyteläisiin, syviin ruskeisiin. Klassisella Butter Gloss -koostumuksellamme voit luoda läpikuultavasta puolipeittävän lopputuloksen. Käytä yksinään, suosikkihuulipunasi päällä tai yhdessä samansävyisen huultenrajauskynän kanssa luomaan täydellisen kiiltävät huulet.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut