NIOD Photography Fluid, Opacity 12% 30ml
  • NIOD Photography Fluid, Opacity 12% 30ml thumbnail 1

Tuotemerkit > NIOD

NIOD Photography Fluid, Opacity 12% 30ml

0 Arvostelua

27,10€(9,03€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle NIOD Photography Fluid, Opacity 12% 30ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 5 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

Vegaaninen

Kaupat

NordicfeelLykoElevenBangerheadCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Cult Beauty

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Uuden lähestymistavan ihon kaunistamiseen ottava NIOD Photography Fluid, Opacity 12% -pikakaunistaja saa ihon pinnan näyttämään heleämmältä ja tasaisemmalta sekä tosielämässä että erityisesti kameran linssin välityksellä. Hoitotuotteen seerumikoostumus sisältää valoa heijastavavia sekä ihon sävyä korjaavia partikkeleita, jotka yhdessä ihon pinnalla vaikuttavan Photo-Finishing-teknologian kanssa tekevät ihosta välittömästi säteilevän näköisen.

Pikakaunistaja auttaa lisäksi häivyttämään laajentuneita ihohuokosia samalla kun sen kuivallekin iholle sopiva koostumus tuo pitkäkestoista kosteutusta. Pikakaunistajan vaalea, kullanhohtoisia pigmenttejä hyödyntävä koostumus sopii erityisesti vaaleasta keskitummalle iholle. Tuotetta voidaan myös sekoittaa tummempia sävypigmenttejä sisältävän NIOD Photography Fluid, Opacity 8% -pikakaunistajan kanssa sopivan lopputuloksen luomiseksi.

Vaaleasta keskitummalle iholle Heleyttää ja tasoittaa ihon pintaa. Kaikille ihotyypeille, pH 6.0-7.0, alkoholiton ja vegaaninen koostumus. Käytä pikakaunistajaa meikkivoiteen alla tai meikkivoiteen asemasta tasoittaaksesi ja heleyttääksesi ihoa. Tuotetta voidaan myös sekoittaa muihin tuotteisiin korjaamaan ihon sävyä. Tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita