Mr Bear Family Kit Shampoo and Conditioner (250+250ml)
  • Mr Bear Family Kit Shampoo and Conditioner (250+250ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Mr Bear Family

Mr Bear Family Kit Shampoo and Conditioner (250+250ml)

0 Arvostelua

26,20 €(10,48 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Mr Bear Family Kit Shampoo and Conditioner (250+250ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MiehetLahjat & hiustenhoitosetit

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Täydellinen lahja! Shampoo- ja hoitoainepaketti 250ml. Shampoo: valmistettu luonnollisista ainesosista ja miedoista biohajoavista pinta-aktiivisista aineista. Kehitetty antamaan terveet ja elinvoimaiset hiukset! Sisältää noitapähkinää, joka rauhoittaa kutisevaa ja ärtynyttä päänahkaa, nokkosta, joka vahvistaa hiusjuuria, stimuloi hiusten kasvua ja elvyttää hiuksia, sekä hevosenkärsämöä, joka torjuu hilseilyä. """SPRINGWOOD"""" -tuoksu on mausteinen tuoksu, jossa on raikkaita tyrnin ja yrttien tuoksuja. Käyttöohjeet: levitä reilu määrä kosteisiin hiuksiin. Hiero, kunnes muodostuu kermainen vaahto, ja anna vaikuttaa 2 minuuttia. Huuhtele ja toista tarvittaessa. Voidaan käyttää koko vartalolla. Hoitoaine: muotoiltu antamaan terveet ja elinvoimaiset hiukset! Sisältää arganöljyä vahvistamaan ja lisäämään kiiltoa, noitapähkinää rauhoittamaan kutisevaa, ärtynyttä päänahkaa, nokkosta vahvistamaan hiusjuuria, stimuloimaan hiusten kasvua ja elvyttämään hiuksia sekä hevosenkorpea hilsettä vastaan. Miksi käyttää hoitoaineita? Kun käytät hiuksiin shampoota, se avaa hiusten uloimman kerroksen ja poistaa sinne jääneen rasvan ja lian. Hoitoaine sulkee tämän kerroksen ja tekee pinnasta jälleen sileän. Hoitoaine lisää myös kosteutta ja tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät pidempään. Tuoksu """"SPRINGWOOD"""" on mausteinen tuoksu, jossa on raikkaita tyrnin ja yrttien tuoksuja. Käyttö: Levitä reilu määrä kosteisiin hiuksiin. Anna vaikuttaa 2 minuuttia. Huuhtele

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita