Mr Bear Family All Over Shampo Springwood (1000ml)
  • Mr Bear Family All Over Shampo Springwood (1000ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Mr Bear Family

Mr Bear Family All Over Shampo Springwood (1000ml)

0 Arvostelua

55,50 €

Vertaa hintoja tuotteelle Mr Bear Family All Over Shampo Springwood (1000ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoShampoot

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Lyko

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Mr Bear Family Shampoo pohjautuu oliivi- ja kookosöljyihin, jotka on saippuoitu. Antavat paksun vaahdon, sekä hellävaraisen puhdistuksen ja kosteutuksen. Ei sisällä sulfaatteja, kuten SLS (Sodium Laureth Sulfate) ja SCS (Sodium Coco Sulfate), parabeeneja, betaiinia tai silikonia. Nokkonen, taikapähkinä, peltokorte ja aloe vera lievittävät ärtynyttä hiuspohjaa ja vahvistavat hiuksia juuresta latvaan. D-pantenoli kosteuttaa sekä vartalon että hiukset, ja antaa hiuksille täyteläisyyttä. Koska se on valmistettu luonnollisista ainesosista, se vaahtoaa vähemmän kuin tavallinen shampoo. Voidaan käyttää koko vartalolle. Nokkonen - hyvä käsittely rasvaisille hiuksille ja ärtyneelle hiuspohjalle. Ehkäisee hilsettä ja stimuloi hiuspohjan verenkiertoa, jolloin talineritys vähenee. Stimuloi hiusten kasvua. Taikapähkinä - Rauhoittaa ärtynyttä ja kuivaa päänahkaa, antaa tuuheutta ja vahvuutta. Peltokorte - Elvyttää, poistaa hilsettä ja korjaa kaksihaaraisia. Tunnetaan tulehdusta vastustavista ja lääkitsevistä ominaisuuksistaan. Sisältää antioksidantteja. Aloe Vera - Sisältää A-, C-, E- ja B-12 -vitamiineja ja foolihappoa. Vitamiinit edistävät solujen uusiutumista ja terveellistä solukasvua, sekä antavat hiuksille kiiltoa. B-12 ja foolihappo tunnetaan lievittävistä, lääkitsevistä ja kosteuttavista ominaisuuksistaan.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita