Molton Brown Mesmerising Oudh Accord and Gold Eau De Parfum Travel Case Refill (7.5ml)
  • Molton Brown Mesmerising Oudh Accord and Gold Eau De Parfum Travel Case Refill (7.5ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Molton Brown

Molton Brown Mesmerising Oudh Accord and Gold Eau De Parfum Travel Case Refill (7.5ml)

0 Arvostelua

19,00 €(38,00 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Molton Brown Mesmerising Oudh Accord and Gold Eau De Parfum Travel Case Refill (7.5ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

TuoksutUnisexEau de Parfum UnisexVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Ylellinen ja huumaava Eau de Parfum, jonka tuoksua elävöittävät itämaiset syvät ja täyteläiset sahramin, mustan teen, vaniljan ja oudin vivahteet. Uppoudu syvälle Assamin mysteereihin ja herätä kauniin pihkainen, puuarominen mielikuva. Vegaaninen*, gluteeniton, pähkinätön, parabeeniton ja ftalaatiton; Cruelty Free *Ei eläinperäisiä ainesosia. TUOKSU Latvatuoksuina davana, bergamotti, mustapippuri ja kardemumma. Ydintuoksuina sahrami, ruusu, musta tee ja vanilja. Juurituoksuina oud, hunaja, tupakka ja styrax-hartsi. Tunnistettava tuoksu: Olibaanihartsi Tuoksuperhe: PUUAROMISET TUTUSTU Assamin kautta Lontooseen Talatal Gharin palatsin kimalteleva siennanvärinen julkisivu hallinnoi kultaista hämärää. Sisällä voi aistia pihkaisen olibaanin, styrax-hartsin ja ylellisen oudin huumaavan tuoksun, joka leijailee majesteettisesti kultareunaisista suitsukepolttimista. Labyrinttimaiset galleriat sopivat vaikka kuninkaalle taidokkaan loistokkuutensa ansiosta. Uppoudu Assamin lukemattomiin mysteereihin. Kallisarvoinen. Huumaava. Valloittava.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut