Molton Brown Flora Luminare Eau de Parfum 100ml
  • Molton Brown Flora Luminare Eau de Parfum 100ml thumbnail 1
  • Molton Brown Flora Luminare Eau de Parfum 100ml thumbnail 2
  • Molton Brown Flora Luminare Eau de Parfum 100ml thumbnail 3
  • Molton Brown Flora Luminare Eau de Parfum 100ml thumbnail 4
  • Molton Brown Flora Luminare Eau de Parfum 100ml thumbnail 5
  • Molton Brown Flora Luminare Eau de Parfum 100ml thumbnail 6

Tuotemerkit > MOLTON BROWN

Molton Brown Flora Luminare Eau de Parfum 100ml

0 Arvostelua

121,90 €(121,90 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Molton Brown Flora Luminare Eau de Parfum 100ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 5 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kaupat

ElevenNordicfeelLykoBangerheadLookfantasticCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Eleven

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Vie aistisi raukeisiin aamuihin idyllisellä saarella tämän tuoksun ympäröimänä. Kitkerän mantelin aurinkoiset häivähdykset pehmentyvät nerolin ja tiarén yhdistelmään, joka huipentuu santelipuun ja myskin kermaiseen tuoksuun. TUOKSU Latvatuoksuina kitkerä manteli, mandariini, petitgrain ja olibaani. Ydintuoksuina neroli, tiaré absolute, jasmiini absolute ja ruusu absolute. Juurituoksuina kallisarvoinen mate, santelipuu, setripuu ja myski. Tunnistettava tuoksu: Ylang-ylang Tuoksuperhe: KUKKAISTUOKSUT TUTUSTU Tahitin kautta Lontooseen Puhtaan turkoosit laguunit hohtavat läpikuultavina aamuauringon häivähdyksessä. Korallipuutarhat häikäisevät kirkkaassa valossa. Puhtaanvalkoinen tiaré ja jasmiini sekoittuvat arvokkaaseen kullanväriseen ylang-ylangiin, pasaatituulet levittävät huumaavaa tuoksuaan aina Pointe Vénus -majakalle asti. Matkaa idylliselle atollille, joka on kuin toisesta maailmasta. Utopistinen. Heleä. Aurinkoinen.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut