Missha Airy Fit Sheet Mask Cucumber
  • Missha Airy Fit Sheet Mask Cucumber thumbnail 1

Tuotemerkit > Missha

Missha Airy Fit Sheet Mask Cucumber

0 Arvostelua

2,20 €

Vertaa hintoja tuotteelle Missha Airy Fit Sheet Mask Cucumber ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvonaamiotKangasnaamiot

Kaupat

Yeppo & SoonsooBearelBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bearel

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Kurkku-uutetta sisältävä liinanaamio, joka puhdistaa ihoa ja antaa sille runsaasti kosteutusta. Täydellinen naamio kuivalle iholle. Riisipaperi on puolet tavallista paperia ohuempaa, mikä tekee tästä naamiosta erityisen miellyttävän iholla ja auttaa aktiivisia ainesosia imeytymään ihoon tehokkaammin.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Yeppo & Soonsoo on Korealaiseen kosmetiikkaan erikoistunut kauppa. Yeppo tarjoaa ilmaiset toimitukset yli 50 euron tilauksille.

Bearel on Korealaiseen kosmetiikkaan erikoistunut Suomalainen nettikauppa. Se on ollut toiminnassa vuodesta 2016 ja sillä onkin jo laaja asiakaskunta Suomessa. Bearel tarjoaa ilmaiset toimitukset yli 50 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita