Milani Baked Highlighter 110 Dolce Perla
  • Milani Baked Highlighter 110 Dolce Perla thumbnail 1

Tuotemerkit > Milani

Milani Baked Highlighter 110 Dolce Perla

0 Arvostelua

18,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Milani Baked Highlighter 110 Dolce Perla ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPoskipäätKorostustuotteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Palkitun Milani Baked Blushesin kehittäjiltä tulee nyt kokoelman seuraava tähti. Uudet Milani Baked Highlighterit paistetaan italialaisissa terrakottauuneissa, jotka tarjoavat kompakteimman pigmentin ja voimakkaimman, hehkua antavan korostavan rakenteen. Sekoitus kevyesti pehmentävistä ainesosista ja rakennepuuterista hohtavilla helmiäispigmenteillä Monisävyinen, mikrohieno, säteilevä puuteri ja valoa heijastava koostumus täydelliseen hehkuun Sametinpehmeä koostumus, joka sulautuu ihoon, ja joka voi vähitellen muodostaa peittävyyttä luonnollisen tai tehokkaamman ja intensiivisemmän tuloksen saavuttamiseksi 4 universaalia imartelevaa, hohtavaa, hehkua antavaa sävyä, ei kimalteleva.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita