Medik8 Bakuchiol Peptides (30ml)
  • Medik8 Bakuchiol Peptides (30ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Medik8

Medik8 Bakuchiol Peptides (30ml)

0 Arvostelua

57,00 €(19,00 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Medik8 Bakuchiol Peptides (30ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 4 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKosmetologin suosikit

Kaupat

ElevenNordicfeelCult BeautyBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Eleven

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Uusi Bakuchiol Peptides, kasvojen seerumi, jolla on kliinisesti todistettu ikääntymistä estävä vaikutus, joka muistuttaa retinolia! Kaikille erityisen herkkäihoisille, raskaana oleville ja imettäville tai niille, jotka jostain muusta syystä eivät voi saada A-vitamiinia. Yötuote, joka on verrattavissa Medik8 Retinol 3TR Intenseen (ei Retinal tai r-Retinoate). Kirkastaa, rauhoittaa, pehmentää, vähentää ihon tulehdusta ja punoitusta, minimoi juonteita ja ryppyjä. Mieto koostumus tottumatta siihen. Nyt jokainen voi seurata CSA-filosofiamme! C-vitamiini, jota seuraa aurinkovoide päivällä ja nyt vaihtoehto A-vitamiinille illalla: uudet Bakuchiol-peptidit. Sisältää 1,25 % puhdasta bakuchiolia, joka on kasvipohjainen vaihtoehto retinolille.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita