Max Factor Miracle Pure Foundation 93 mocha
  • Max Factor Miracle Pure Foundation 93 mocha thumbnail 1

Tuotemerkit > Max Factor

Max Factor Miracle Pure Foundation 93 mocha

0 Arvostelua

10,90 €

Vertaa hintoja tuotteelle Max Factor Miracle Pure Foundation 93 mocha ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiMeikkivoiteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Max Factor esittelee uusimman ihmeensä - Miracle Pure Skin-Improving Foundation. Max Factorin luoma ihon- ja kasvohoidon inspiroima meikkivoide. Hyaluronihapolla rikastettu meikki, jossa ihonhoidosta ja kosmetiikasta tulee yksi ja sama perusta. Kliinisesti todistetusti se ravitsee ihoa, kun käytät sitä, vain yhdessä minuutissa ja yhdellä pisaralla se ei ainoastaan anna iholle kaunista täyteläisyyttä, vaan myös viisi muuta etua: parantunut säteilevyys, kiinteys, kimmoisuus, tiheys ja notkeus.Se sisältää peräti 89 % ihonhoitoaineita, mukaan lukien kollageenia vahvistava kompleksi, C-vitamiinia ja hyaluronihappoa, ja se kosteuttaa ihoa jopa 24 tunnin ajan. Täydellinen niille, joilla on kuivempi iho. Kaikki tämä luo säteilevän perusmeikin samalla, kun ihosi tuntuu hyvältä. - Miracle Pure Skin-Improving Foundation on saatavana 16 sävyssä. - Keskivahva peittävyys, jota voidaan lisätä - SPF 30PA+++ UVA/UVB - Dermatologisesti testattu - Sopii kaikille, erityisesti niille, jotka etsivät meikkivoidetta ja ihonhoitoa yhdessä

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita