Max Factor Colour Elixir Lipstick Icy Rose 125
  • Max Factor Colour Elixir Lipstick Icy Rose 125 thumbnail 1

Tuotemerkit > Max Factor

Max Factor Colour Elixir Lipstick Icy Rose 125

0 Arvostelua

9,90€

Vertaa hintoja tuotteelle Max Factor Colour Elixir Lipstick Icy Rose 125 ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitHuuletHuulipunat

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Colour Elixir Lipstick Max Factorilta on pitkäkestoinen ja ravitseva huulipuna klassisessa hylsyssä. Valitse kauniista väreistä ja sävyistä - huulipuna joka tilanteeseen. Colour Elixir -huulipuna on kosteuttava huulipuna, joka muuttaa kuivat huulet silkkisen pehmeiksi vain 7 päivässä. Huulipuna sisältää 60 % eliksiiriä (tiiviste), joka ravitsee ja pehmentää huulia kosteuttavien ja pehmentävien ainesosien, kuten E-vitamiinin ja antioksidanttien, avulla. Huulet tuntuvat pehmeiltä, silkkisiltä ja kosteutetuilta jopa 24 tunnin ajan, kun käytät Colour Elixir -huulipunaa. Valitse useista luonnollisista, värikkäistä tai klassisista sävyistä ja laajenna huulipunakokoelmaasi. - Klassinen huulipuna useissa sävyissä - Kosteuttava ja ravitseva - Pehmentävä koostumus kestää jopa 24 tuntia

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita