Mason Pearson Small Bristle Dark Ruby
  • Mason Pearson Small Bristle Dark Ruby thumbnail 1

Tuotemerkit > Mason Pearson

Mason Pearson Small Bristle Dark Ruby

0 Arvostelua

282,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Mason Pearson Small Bristle Dark Ruby ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoHiusharjat & tarvikkeetHiusharjat

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Ylellinen ja pehmeä hiusharja stimuloi hiuspohjaa kiihdyttämällä verenkiertoa hiusjuuriin. Harja auttaa levittämään hiuspohjan luonnollisia öljyjä hiuksiin, jotka vahvistavat hiuksia ja antavat kauniin kiillon. Harja on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jonka ansiosta voit harjata hiuksesi hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Kahva on valmistettu käsinkiillotetusta selluloosamuovista, joka takaa miellyttävän käytön. Ainutlaatuinen kumityyny on valmistettu käsin ja harja hieroo hiuspohjaa miellyttävästi harjauksen aikana. Kaikki Mason Pearson -tuotteet on tehty kestämään mahdollisimman pitkään. Harjat valmistetaan parhaista mahdollisista materiaaleista ja oikein hoidettuna ne kestävät jopa kymmeniä vuosia.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita