Mason Pearson Junior Military Nylon & Bristle Dark Ruby
  • Mason Pearson Junior Military Nylon & Bristle Dark Ruby thumbnail 1

Tuotemerkit > Mason Pearson

Mason Pearson Junior Military Nylon & Bristle Dark Ruby

0 Arvostelua

201,00€

Vertaa hintoja tuotteelle Mason Pearson Junior Military Nylon & Bristle Dark Ruby ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoHiusharjat & tarvikkeetHiusharjat

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Mason Pearson BN2M on valikoimamme keskikokoinen miesten harja, joka on valmistettu villisian karvoista ja nailonista. BN2M on suunniteltu erityisesti miesten harjaksi, armeijatyyli tarkoittaa, että harjassa ei ole vartta ja se on yleensä voimakkaampi ja maskuliinisempi ilmeeltään. Mason Pearson -harja hieroo ja stimuloi päänahkaa ja vapauttaa päänahan luonnollisia öljyjä. Kun harjaat läpi, öljy jakautuu hiusten pituudelle niin, että hiukset saavat tyvestä luonnollisen kiillon ja täyteläisyyden. - Suositellaan normaaleille tai paksuille hiuksille

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita