Maria Åkerberg Face Mask More (15ml)
  • Maria Åkerberg Face Mask More (15ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Maria Åkerberg

Maria Åkerberg Face Mask More (15ml)

0 Arvostelua

9,00€(6,00€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Maria Åkerberg Face Mask More (15ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoVegaaninen ihonhoitoVegaaninen

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Face Mask More on kiinteyttävä, kosteuttava ja rauhoittava kasvonaamio kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se sisältää persialaisen silkkipuun uutetta, tyrniöljyä sekä nerolin ja olibanumin eteerisiä öljyjä. Tyrniöljy ja kylmäpuristettu jojobaöljy lataavat ihoon kosteutta ja rasvahappoja. Persialaisen silkkipuun uute, jota saadaan puun kaarnasta, vaikuttaa ihoa kohottavasti. Tyrniöljyssä on runsaasti antioksidantteja, rasvahappoja ja C-vitamiinia, jotka lievittävät limakalvokipua ja ihovaurioita. Kliiniset testit osoittavat, että tyrniöljy nopeuttaa ja edistää ihon parantumista muun muassa palovammojen ja atooppisen ihottuman yhteydessä. Öljy auttaa soluja myös korjautumaan ja on hyvä kuiville limakalvoille. Pomeranssipuun kukista saatava neroliöljy hoitaa ja rauhoittaa ihoa, stimuloi solujen uusiutumista sekä ehkäisee verenpurkaumia. Öljyä käytetään usein raskausarpien, ryppyjen ja ihovaurioiden hoitoon. Se vaikuttaa myös henkisesti piristävästi ja hermojärjestelmää rauhoittavasti. Olibanum-öljy on peräisin olibanum-puun hartsista ja vaikuttaa ihoa silottavasti ja vahvistavasti. Face Mask More sisältää enemmän aktiivisia ainesosia kuin tavallinen kasvovoide. Tämän vuoksi sillä saavutetaan parantava vaikutus. Itsesäilyttävä koostumus.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita