Manasi 7 Precision Mascara Obsidian
  • Manasi 7 Precision Mascara Obsidian thumbnail 1

Tuotemerkit > Manasi 7

Manasi 7 Precision Mascara Obsidian

0 Arvostelua

30,50 €

Vertaa hintoja tuotteelle Manasi 7 Precision Mascara Obsidian ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitSilmätRipsivärit

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Lyko

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Binchotan, korkealaatuisen japanilaisen Ubame-ek-kaalin ja Himalajalta peräisin olevan aidon ayurvedisen Shilajitin innoittamana tämä täyteläinen ripsiväri määrittelee ripset hienolla kosketuksella. Tämä on täydellinen musta sävy, joka tuo ripsiisi täydellisyyttä. Ripsiväri sopii kaikille ripsille ja sitä voi rakentaa useammalla kerroksella. Luomukasvien ja valikoitujen raakamineraalien yhdistelmän ansiosta tämä kosteuttava ripsiväri muotoilee ripsiä ja tehostaa täyteläisyyttä. Tämä kermainen, ainutlaatuinen koostumus erottaa ja määrittelee ripset luonnollisesti, antaa sekä volyymia että luo luonnolliset, kauniit ripset. Yksi kasvipohjaisten vahojen luonnollisista ominaisuuksista on, että ne hylkivät vettä. Kaava on hajusteeton, mutta siinä on luonnollinen tuoksu, joka tulee orgaanisista öljyistä ja mineraalipigmenteistä.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita