Manasi 7 All Over Colour Duras
  • Manasi 7 All Over Colour Duras thumbnail 1

Tuotemerkit > Manasi 7

Manasi 7 All Over Colour Duras

0 Arvostelua

35,50 €

Vertaa hintoja tuotteelle Manasi 7 All Over Colour Duras ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitHuuletHuulipunat

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Lyko

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Luonnollisen ruskean-vaaleanpunaisen sävyn ja viileän pohjasävyn ansiosta Duras All over -väri on täydellinen neutraali sävy. Sen oranssin sävyn puute tuo mieleen syksyn lehdet ja kastanjat pariisilaisessa metsässä. Se sopii useimmille ihonsävyille, ja sitä voidaan käyttää poskille ja huulille luomaan hienostunut ilme. Se toimii myös täydellisesti luonnollisena luomivärinä. All Over Colour on monikäyttöinen orgaaninen ja luonnollinen voidepohjainen tuote, jota voidaan levittää huulille, poskille ja silmille. Käytä sitä huulivärinä, poskipunana, luomivärinä tai rajausvoiteena. Sitä voidaan levittää monin eri tavoin, jotka voivat antaa mitä tahansa hienovaraisesta väristä voimakkaaseen sävyyn, ja sitä voidaan myös sekoittaa muiden All Over Colours -värien kanssa uusien värien luomiseksi. Luonnonmukaisten öljyjen ja vahojen täydellisen tasapainon ansiosta All over -väriä on helppo levittää, ja se sulautuu helposti ihoon ja huulille. Koska tuotteet valmistetaan luonnollisista ja luonnonvaraisista ainesosista, tuotannossa voi joskus olla pieniä vaihteluita.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita