Lumene Longwear Eyebrow Definer 2 Taupe
  • Lumene Longwear Eyebrow Definer 2 Taupe thumbnail 1

Tuotemerkit > Lumene

Lumene Longwear Eyebrow Definer 2 Taupe

0 Arvostelua

8,90€

Vertaa hintoja tuotteelle Lumene Longwear Eyebrow Definer 2 Taupe ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitSilmätKulmakarvatVegaaninen

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Longwear Eyebrow Definer on hajusteeton automaattinen kulmakynä, jossa on erittäin ohut kärki kauniita ja tarkasti määriteltyjä kulmakarvoja varten. Tarttumaton, pitkäkestoinen koostumus antaa luonnollisen mattapintaisen lopputuloksen ja auttaa pitämään kulmakarvat hyvin rajattuina koko päivän. Pehmeä, erittäin ohut kärki täyttää kulmakarvat tarkasti ja luonnollisesti, eikä sitä tarvitse teroittaa. Pieni sisäänrakennettu spoolie-sivellin on ihanteellinen kulmien muotoiluun ja värin häivyttämiseen. Vegaaninen.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita