Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Foundation 3W2 Golden
  • Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Foundation 3W2 Golden thumbnail 1

Tuotemerkit > Laura Mercier

Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Foundation 3W2 Golden

0 Arvostelua

48,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Foundation 3W2 Golden ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiMeikkivoiteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Anna ihollesi tervettä hehkua tällä valaisevalla pohjustusaineella, joka luo täydellisen pohjan pidempikestoiselle meikille.Paranna ihosi luonnollista hehkua valaisevalla pohjustusaineella. Se ei tuki ihoa ja luo suojaavan suojakerroksen, joka pidentää meikkisi kestävyyttä. Täynnä ihoa rakastavia ainesosia, se suojaa ja ravitsee ihoa. Sisältää kauneutta parantavaa posliininkukkauutetta ja mikronisoitujen helmien sekoitusta. Helmet heijastavat valoa virkistääkseen näkyvästi tylsää, väsynyttä ihoa. Pure Canvas Primer Blurring: Siloita iho tällä silikonittomalla pohjusteella, joka antaa välittömästi mattapinnan. Luo virheettömän kankaan pidempikestoiselle meikille.Tämä innovatiivinen pohjustusaine "häivyttää" ihon pehmeän tarkennuksen aikaansaamiseksi. Mikroleviä ja sumentavia jauheita sisältävä pohjustusaine ravitsee ihoa ajan myötä, mikä parantaa sen ulkonäköä ja rakennetta, imee ylimääräistä öljyä ja antaa samalla mattapintaisen vaikutuksen. Sisältää glyseriiniä, joka sitoo kosteutta ja jättää iholle terveen ja kosteutetun tunteen.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut